Selecteer een pagina

Huishoud

Al 80 jaar zijn wij een speciaalzaak in huishoudelijke artikelen.

Wij verkopen degelijke producten, die lang mee gaan. We proberen het goede oude met het goede nieuwe te verenigen. U vindt bij ons bijvoorbeeld paardenharen afwasborstels, radiatorragers, lamswollen plumeaus, mattenkloppers, kersenontpitters, theedoeken van DDDDD (De Doek Die Direct Droogt) en nog veel meer. In onze winkel zetten we nog een bezem voor u in elkaar, we snijden het tafelzeil op maat en slijpen uw messen. Voor klanten, die moeilijk ter been zijn en wonen in de regio, bezorgen wij zelf de gewenste artikelen. Dat past gewoon binnen de sfeer van ons familie bedrijf.

Schoonmaak

Bij ons in de winkel vindt u nog al die leuke ouderwetse huishoudelijke producten die bijna nergens meer te vinden zijn zoals; paardenharen afwasborstels, natuurzemen, degelijke bezems, een ragebol, glazendoeken en nog veel meer!

Diverse huishoud dingen

In onze speciaalzaak in Dalen vindt u een leuk assortiment kunststof artikelen zoals;

  • emmers van Curver
  • opbergdozen van Mepal
  • afvalemmers
  • en nog veel meer.

Theedoeken & keukendoeken

Al meer dan 60 jaar staat het keukengoed van DDDDD voor topkwaliteit! De Doek Die Direct Droogt is ‘de meest vlijtige doek’ in uw keuken. De wijd openstaande vezels van 100% katoen zorgen voor een super goede vocht opname, zonder dat de doek snel verzadigd raakt.

Huishoudmerken die u kunt vinden bij Witvoet

Tafelkleden

‘Van een mooie tafel kun je niet eten?’ bij Witvoet wel! Met keuze uit meer dan 50 verschillende dessins tafelzeil kunt u de mooiste tafels maken.

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!