Selecteer een pagina

Wonen

Vergeet de winkelstraten met meer van hetzelfde, laat je verrassen bij Speciaalzaak Jan Witvoet.

Een plek waar u graag even komt struinen naar iets leuks. Voor ons is het allerbelangrijkst dat u tevreden bent! Daarom is het bij ons mogelijk dat u de woonaccessoires eerst in uw eigen interieur plaatst om te kijken of het bij u past, voordat u tot de daadwerkelijke aanschaf overgaat. Wij informeren u hierover graag. Wij krijgen iedere maand nieuwe artikelen binnen en zijn constant bezig met het stylen van onze winkel. De winkel wordt aan elk seizoen aangepast. Voor klanten, die moeilijk ter been zijn en wonen in de regio, bezorgen wij zelf de gewenste artikelen. Dat past gewoon binnen de sfeer van ons familie bedrijf.

DutZ glas

Wij hebben een voorkeur voor handgemaakte producten van kleine familie bedrijven. Hiervan is de collectie van DutZ een mooi voorbeeld! DutZ staat voor ‘durf uitgesproken te zijn’! Bij DutZ voelt u de enorme passie voor mond geblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht of drinkglas, is het resultaat van toegewijd vakmanschap. Ieder artikel is mond geblazen en handgevormd!

Decoratie advies

Aparte decoraties in de juiste kleuraccenten, dát zijn nu net die verfijnde blikvangers, ze zorgen ervoor onderscheidend te zijn! Speciaalzaak Jan Witvoet geeft decoratie advies aan particulieren, maar ook aan bedrijven en instellingen. Ook kunt u bij ons terecht voor het opmaken van (uw eigen), schalen, potten en vazen etc.

Diverse woonaccessoires

Wij zijn steeds op zoek naar bijzondere items, die net even anders zijn! Net dat éne kussen in die mooie kleur waar je naar op zoek was. Of die aparte lamp, een leuke kapstok en nog veel meer. Speciaalzaak Jan Witvoet heeft ook een uitgebreid assortiment fotolijstjes voor uw meest dierbare herinneringen. We hebben lijsten in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. En natuurlijk geschikt voor diverse fotoformaten.

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!