Selecteer een pagina

Wonen

Woonaccessoires voor het echte thuisgevoel

Op zoek naar originele én kwalitatieve decoratie voor je woning? Met onze inspirerende woonaccessoires creëer je extra sfeer of vrolijkheid in je interieur.

Zo maak je van je woning een plek waar jij en je partner zich het liefst bevinden. Want zeg nou zelf, er is toch niets fijners dan na een drukke dag thuiskomen in een sfeervolle woning?

 

Wij helpen je

Wil je je woning aanpassen, maar heb je niet veel tijd voor het kiezen van mooie accessoires? Geen zorgen, wij helpen je met liefde bij het uitzoeken. We denken met je mee over bijvoorbeeld de keuze van het juiste model, kleur et cetera. Loop eens binnen om je te laten voorlichten.

Jan Witvoet: 

  • Is de enige winkel in Drenthe met Bastion Collections
  • Heeft iedere maand nieuwe artikelen
  • Geeft decoratie advies aan particulieren, bedrijven en instellingen

 

Leuke spullen voor thuisdecoratie. Erg vriendelijk geholpen. Leuke zaak waar je kunt neuzen als je in Dalen bent.
Bert Strijk

 

Uitproberen

Trouwens, je hoeft je geen zorgen te maken over het terugbrengen van artikelen. Het is namelijk mogelijk dat je een woonaccessoire eerst in je eigen interieur plaatst, om te zien of het bij je past. Dus voordat je tot de daadwerkelijke aanschaf overgaat. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop hebt gedaan. Een betere garantie is er toch niet?

 

Bezorgen

Woon je in de regio, maar lukt het je niet om onze winkel te bezoeken, omdat je bijvoorbeeld moeilijk ter been bent? Laat dan de gewenste artikelen door ons bezorgen. Dat past gewoon binnen de sfeer van ons familiebedrijf.

DutZ glas

Handgemaakte producten van kleine familie bedrijven. Daar gaan onze voorkeur naar uit. Zoals de collectie van DutZ.

DutZ staat voor ‘durf uitgesproken te zijn’: 

  • Karakter.
  • Ambacht.
  • Design.

Bij DutZ voel je de enorme passie voor mond geblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht of drinkglas is het resultaat van toegewijd vakmanschap. Ieder artikel is mondgeblazen en handgevormd!

Advies woon- en bedrijfsdecoratie

Wil je de decoratie in je woning of bedrijf veranderen? Bepaalde decoratie items in je interieur inpassen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Speciaalzaak Jan Witvoet geeft decoratie advies op maat aan:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Instellingen

Zo krijg je de juiste sfeer in de ruimte waar je de meeste tijd doorbrengt. Je kunt bij ons ook terecht voor het opmaken van (je eigen), schalen, potten, vazen et cetera. 

Aparte decoraties in de juiste kleuraccenten, dát zijn nu net die verfijnde blikvangers. Waarom? Omdat jouw eigen stijl laat zien wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Of je nu particulier of ondernemer bent.

 

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Diverse woonaccessoires

Wij zijn steeds op zoek naar items, die net even anders zijn! Precies dat éne, knusse kussen in die mooie, oranje kleur waar je naar op zoek was. Of die aparte lamp, een bijzondere kapstok en nog veel meer.

Speciaalzaak Jan Witvoet heeft ook een uitgebreid assortiment fotolijstjes voor je meest dierbare herinneringen. Je vindt ze bij ons in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. En natuurlijk zijn ze geschikt voor diverse fotoformaten.

Ben je op zoek naar een originele item voor je woning? Kom gerust eens kijken in onze winkel in Dalen. 

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!