Selecteer een pagina

Tafelen

Je eettafel als eyecatcher

Geniet van pasta uit een speciaal pastabord. Snack uit één van de bijzondere schaaltjes. Maak de ontbijttafel compleet met leuke koppen of mokken van Bastion Collections of Emma Bridgewater.

Prik een vorkje met het bestek van Villeroy en Boch. En drink water, wijn of punch uit onze collectie glaswerk van o.a. Libbey, Royal Leerdam en Luigi Bormioli.

Servies

Ons assortiment borden, soepkommen en schalen van Maastricht Porselein is van hoogwaardig porselein:

  • Hard, sterk en niet poreus
  • Hittebestendig tot 300℃

Naast deze serie van solide en karaktervol porselein bieden wij ook diverse series aardewerk aan.

Emma Bridgewater servies

Met haar landelijke servies heeft Emma Bridgewater de wereld veroverd. Het hele dieren- en plantenrijk figureert als decor op haar mokken, schalen, borden, kommetjes en theepotten.

Die supermooie, tijdloze ontwerpen kun je goed met elkaar combineren. Het aanbod Emma Bridgewater servies verandert jaarlijks. Daardoor wordt elk exemplaar vanzelf een collector’s item.

Glazen

Geniet van je favoriete drankje met een glas uit de collectie van Jan Witvoet. Ons ruime assortiment bestaat uit glazen voor elke gelegenheid. Van waterglazen tot kristallen wijnglazen. Of heb je liever een advocaatglaasje?

Hiernaast bieden wij glazen aan voor thee of koffie en nog veel meer glas, zoals een mooie bowl set!

Borden en servetten

Op een mooi gedekte tafel mogen de servetten van het merk Ihr niet ontbreken! Onze Ihr collectie bestaat naast een gevarieerd aanbod servetten ook uit mooie Ihr borden en Ihr etagères.

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!