Selecteer een pagina

Messen

Een goed keukenmes is het halve werk!

Met een scherp keukenmes snijd je zonder moeite door je paprika, meloen of biefstuk. Daarmee wordt koken een stuk prettiger. Gebruik je echter een bot mes, dan moet je meer kracht gebruiken. Daardoor is de kans op ongelukken groter, want je kunt per ongeluk uitschieten. Een scherp mes werkt dus niet alleen sneller en prettiger, maar is ook veiliger. Kortom, een scherp mes is een must in je keuken.

 

Assortiment keukenmessen

Bij ons heb je de keuze uit een uitgebalanceerd assortiment aan kwaliteitsmessen:

  • Vleesmessen
  • Broodmessen
  • Koksmessen
  • Fileermessen
  • Schilmesjes
  • Dunschillers

En natuurlijk zijn ze vlijmscherp. Bekijk ze allemaal in onze speciaalzaak. 

Het Jan Witvoet schilmesje

Wij zijn erg trots op ons eigen schilmesje, geroemd om de scherpte en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met z’n voorgevormde, houten handgreep ligt het goed in de hand. Of je nu fruit snijdt of de aardappels schilt, met een Jan Witvoet schilmesje is het zo voor elkaar.

Maar er is meer, want in ons assortiment vind je tevens de Robert Herder molenmesjes. En laat je ook eens verrassen door ons gevarieerde aanbod zakmessen, scharen en wildscharen. Aanzetstalen en wetsteentjes maken ons assortiment compleet!

Je keukenmes laten slijpen

Zoals gezegd, een scherp mes werkt niet alleen prettiger, maar ook veiliger. Voorkom dus dat je moet ‘zagen’ en wacht niet te lang met het laten slijpen van je mes.

Let op: wij slijpen al 85 jaar op kundig wijze messen en scharen. En dat doen we nog altijd op ambachtelijke wijze! Zo zorgen we ervoor dat je messen weer zo scherp zijn als toen je ze nieuw kocht en je ze weer lange tijd veilig kunt gebruiken.

Wil je dat je messen en scharen weer scherp worden? Neem dan contact op. 

Keukenmessen assortiment

Hieronder vind je een kleine impressie van ons assortiment in keukenmessen.

Broodmes
Fileermes
Keukenmes
Molenmes
Molenmes
Scharen

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!