Selecteer een pagina

Messen

Een goed mes is het halve werk!

Met een scherp mes snijd je zonder moeite door je paprika, meloen of biefstuk. Daarmee wordt het koken een stuk prettiger. Gebruik je echter een bot mes, dan moet je meer kracht gebruiken. Daardoor is de kans op ongelukken groter, want je kunt per ongeluk uitschieten. Een scherp mes werkt dus niet alleen sneller en prettiger, maar is ook veiliger. Kortom, een scherp mes is een must in je keuken.

In onze speciaalzaak heb je de keuze uit een uitgebalanceerd assortiment aan kwaliteitsmessen: vleesmessen, broodmessen, koksmessen, fileermessen, schilmesjes en dunschillers. Natuurlijk allemaal vlijmscherp.

Het Jan Witvoet schilmesje

Wij zijn erg trots op ons eigen Jan Witvoet schilmesje, geroemd om de scherpte en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In ons assortiment vind je tevens de Robert Herder molenmesjes.

Maar laat je ook eens verrassen door ons gevarieerde aanbod zakmessen, scharen en wildscharen. Aanzetstalen en wetsteentjes maken ons assortiment compleet!

Messen slijpen

Zoals gezegd, een scherp mes werkt niet alleen prettiger, maar ook veiliger. Voorkom dus dat je moet ‘zagen’ en wacht niet te lang met het laten slijpen van je mes.

Wij slijpen al ruim 80 jaar op kundig wijze messen en scharen. En dat doen we nog altijd op ambachtelijke wijze! Zo zorgen we ervoor dat je messen weer zo scherp zijn als toen je ze nieuw kocht, en je ze weer lange tijd weer veilig kunt gebruiken.

Messen assortiment

Hieronder vind je een kleine impressie van ons assortiment in messen.

Broodmes
Fileermes
Keukenmes
Molenmes
Molenmes
Scharen

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!