Selecteer een pagina

Tafelen

Uw tafel wordt een eyecatcher, met mooie tafel producten uit onze collectie!

Geniet van pasta uit een speciaal pasta bord. Snack uit één van de bijzondere schaaltjes. Maak de ontbijttafel compleet met leuke koppen of mokken van Bastion Collections of Emma Bridgewater. Prik een vorkje met het bestek van Villeroy en Boch. En drink water, wijn of punch uit onze collectie glaswerk van o.a. Libbey, Royal Leerdam en Luigi Bormioli.

Servies

Ons assortiment borden, soepkommen en schalen van Maastricht Porselein zijn van hoogwaardig porselein. Porselein is een vorm van keramiek, samengesteld uit kaolien, kwarts en veldspaat en wordt gebakken op een hoge temperatuur van 1280 °C. Ons porselein assortiment is daardoor hard, sterk en niet poreus! Daarnaast is ons porselein hittebestendig tot een temperatuur van 300℃. Naast deze serie porselein hebben wij ook diverse series aardewerk in ons assortiment.

Emma Bridgewater servies

Emma Bridgewater heeft de wereld veroverd met haar landelijke servies. Het hele dieren- en plantenrijk figureert als decor op haar mokken, schalen, borden, kommetjes en theepotten. De super mooie ontwerpen zijn tijdloos en goed met elkaar te combineren. Jaarlijks verandert het aanbod Emma Bridgewater servies waardoor elk exemplaar vanzelf een collector’s item wordt.

Glazen

Genieten van uw favoriete drankje met een glas uit de collectie van Jan Witvoet. Ons ruime assortiment bestaat uit glazen voor elke gelegenheid. Van waterglazen tot kristallen wijnglazen, of heeft u liever een advocaatglaasje. Hiernaast bieden wij u glazen voor thee of koffie en nog veel meer glas, zoals een mooie bowl set!

Borden en servetten

Op een mooi gedekte tafel mogen de servetten van het merk Ihr niet ontbreken! Onze Ihr collectie bestaat naast een gevarieerd aanbod servetten ook uit mooie Ihr borden en Ihr etagères.

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!